• Teljesen természetes összetétel
 • Ajánlott akut és krónikus prosztatagyulladás esetében
 • A prosztatagyulladás stádumától függetlenül hat

UROTRIN - segít ismét normába hozni a prosztatát és a potenciát

Mindössze néhány kurzus alatt az Urotrin segít:

 • Hatékonyan megszünteti a prosztatagyulladás tüneteit és okait

  (segít enyhíteni a gyulladást, megszünteti a stagnálást a kismedencében, visszaadja a prosztata normális méretét)

 • Veszélytelenül helyreállítja az erős erekciót és az egészséges potenciát

  (elősegíti az erőteljes tesztoszteron termelődést, a libidó erősödését, az erekció javulását)

 • Megbízhatóan rögzíti az eredményt hosszú évekre mindössze néhány kurzus alatt

  (elősegíti a prosztatagyulladás mély okainak és a potenciával kapcsoltos problémák megszünését, a férfi egészség komplex helyreállítását)

Megrendelés
Kedvezményes áron -50

A prosztatagyulladás számos férfi probléma okává válhat!

A prosztata gyulladása - kockázat a férfi egészség számára.

Az urológusok és szexológusok között általunk elvégzett felmérés eredményei alapján

Nem hatékony kezelni az erektális zavarokat, ha a prosztatában továbbra is fennáll a gyulladás!

A gyulladás enyhítése és a prosztata méretének normalizálása biztosítani tudják a férfi egészség helyreállítását. 98%**-os valószínűséggel nem lesz szüksége más gyógyszerekre a merevedési zavarok ellen! Amikor megszűnik a prosztatagyulladás, a pontencia maga képes helyreállni természetes módon, hiszen Ön megszabadult a fő okától.

** az urológusok között általunk elvégzett felmérés adatai szerint

Az Urotrin természetes formulája tartalmazza

azokat az aktív komponenseket, amelyek képesek biztosítani a hatékony és gyors segítséget a következő tünetek esetében:

 • A vágy hiány vagy gyönge vágy szexelni
 • Gyenge erekció vagy teljes hiánya
 • Az erekció hoszabban lép fel, mint 1 perccel a stimulálás után
 • Korai ejakuláció
 • Az erekció 1 percnél később lép fel a stimulálás után
 • Erőhiány vagy vágyhiány a "második körhöz" az ágyban
Megrendelés kedvezményesen
 • Fájdalom vagy kellemetlenség érzése a perineumban, a herékben és az ágyékban
 • Fájdalom és égő érzés vizelés közben
 • Fájdalom vagy kellemetlenség érzése ejakuláció során vagy után
 • Nem teljes kiűrítés érzése a vizelés után
 • Vizelési inger gyakrabban, mint 2 óránként egyszer
 • Éjszakai wc látogatások gyakrabban, mint éjszakánként 1-szer

Mi az a prosztatagyulladás és hogyan képes rontani a férfiak életminőségén?

A prosztatagyulladás, másnevén a prostatitis, nem csak a húgycső fájdalmában vagy kellemetlen érzékenységében nyilvánul meg. A gyulladás minden nap a toxinok új adagját bocsátja ki a nyirokba. Végbemegy az önintoxikáció. Végeredményként ez általános erővesztéshez, a közérzet romlásához, rossz
hangulathoz és energiahiányhoz,gyakori betegségekhez vezet.

Norma

Gyulladás

Prosztata

Prosztatagyulladás esetében nem valószínűerős és hosszú erekcióra számítani.
A beteg közben helyesen táplálkozhat, sportolhat, speciális gyakorlatokat végezhet a potencia fokozásához, tesztoszteron erősítőket szedhet vagy akár viagrát is ihat. De ez általában nem ad nagy eredményt, ameddig a prosztatában fennáll a gyulladás!
Ameddig egy férfinak prosztatagyulladása van, nehéz reménykednie az erős potenciában! A potencia erősítésére és helyreállítására irányuló erőfeszítések, valamint gyógyszerek és vitaminok 100% -ból csupán 3% valóban hatékony. Az erőfeszítések, gyógyszerek és vitaminok 97% -a nem ér semmit a proszta gyulladása miatt** ** az urológusok és szexológusok körében elvégzett felmérésünkadatai alapján.

A prosztatagyulladástól való megszabadulás segít visszaadni a férfi egészséget, mint 18 éves korban!

Elkedzdeni a férfi egészség helyreállíttását!

A hatékonyság legjobb bizonyítéka Urotrin - a boldog betegek hozzászólásai

Mártin, 44 éves

Panaszok: gyenge potencia és libidó, általános erővesztés, fájdalom vizelés közben.

Diagnózis: krónikus prosztatagyulladás.

Az utóbbi évben erőhiányban szenvedtem. Alig volt energiám arra, hogy munkába járjak és megoldjam a minimális hétköznapi kérdéseket. Szexról szó sem lehetett. És őszintén szólva nem is vágytam rá. Az orvosok vitaminokat írtak ki, detoxot és azt javasolták, hogy legyek többet a friss levegőn. A szexhez pedig viagrát írtak ki. Valahogy húztam ítgy egy évig. De utána az állapotom romlott, fájdalmak jelentkeztek vizelés közben. Csak akkor állapították meg a diagnózist: krónikus prosztatagyulladás. Az orvos antibiotikumokat és speciális gyertzákat ítrt fel. Két hónapon át könnyebb volt, a fájdalmak elmúltak, de, amint abbahagytam szedni a gógyszereket, a probléma nagyobb erővel tért vissza. Más szakemberhez fordultam, ő tanácsolta nekem az Urotrint. 1 hónap alatt elmúlt a fájdalom és a kellemetlen érzés vizelés közben. Ami még jobban meglepett: ismét megjelent a szexuális vágy. Az orvosok azt mondják, hogy ez azért történt, mert a meggyógyult prosztata ismét elkezdett tesztoszteront bocsátani ki. És az erekcióm olyan, mint 19 éves koromban. A feleségem ragyog a boldogságtól. És én is ekégedett vagyok. Ismét férfinak érzem magamat. É ami a legfontosabb: a pozitív hatás már több, mint egy éve fenáll, bár nem teszek különösebb erőfeszítéseket.
+

Sándor, 30 éves

Panaszok: erekciós zavarok szex közben, gyakori wc-látogatások, fájdalom az ejakuláció után.

Diagnózis: krónikus prosztatagyulladás.

Nekem nagyon megtetszett az Urotrin, mivel az egész férfi rendszert helyreállítja, nem cak a prsoztatagyulladás ellen küzd. Öt éven át szenvedtem, a szex semmilyen élvezetet nem jelentett a számomra, mivel milyen élvezetről lehet szó, amikor 7 perc alatt 4-szer lankad le? Különböző orvosoknál jártam a gyenge erekcióm miatt. Kezeltek tablettákkal, sőt kenőcsöket i vásároltam a potenciám javításához. Jelentősebb javulást nem tapaztaltam. Amikor elkezdődtek a gyakori wc-látogatások és a fájdalom érzet az ejakuláció során, akkor tudtak végre-valahára felállítani az orvosok a helyes diagnózist - krónikus prosztatagyulladás. Két évvel ezelőtt végeztem el az Urotrin kurzusokat. Az eredménnyel teljesen elégedett vagyok. Megszabadultam a prosztatagyulladástól, többé nem kínoznak fájdalmak, normálian alszok, nem szaladgálok éjszakánként a wc-be. És, az, amiért a leghálásabb vagyok az Urotrinnak - végre normálisan tudok szeretkezni. Kiderült, hogy ameddig fennáll a prosztatatgyulladás, szinte lehetetlen normáli erekciót érni el. De most, amikor kikezeltem a prosztatagyulladást az Urotrin segítségéve, az erekcióm ismét kőkemény.
+

Dávid, 64 éves

Panaszok: merevedési zavarok, éjszakai wc-látogatások, prosztata tályog.

Diagnózis: krónikus prosztatagyulladás.

58 évesen gyakorlatilag impotens lettem, erekcióm csak hatalmas viagra adagok mellett volt. De a szívem nem bírta az adagokat, nagyon veszélyes volt az egészségemre. Voltak má panaszok is, nem olyan jelentősek: éjszakánként szaladgáltam a wc-be, néha fájdalmat és húzó érzést tapasztaltam az ágyékomban, éha fáj a vizelés. De nem fordítottam erre különsebb figyelmet. Azt gondoltam, hogy a korom számára ez úgymond normális. Ameddig 60 éves koromban nem jelent meg a prosztata tályog. Hála az orvosoknak, a genny nem jutott be a vérbe és megúsztam műtét nélkül, mindössze három hét antibiotikum, infúzió és injekció az ánuson keresztül. Az orvosok elmagyarázták, hogy az elhanyagolt krónikus prostatitis súlyosbodást eredményezett, ami tályogot okozott. Egyszóval, elvégeztem az Urotrin kurzusait. Ezt követően leadtam a viszgálatokat, és az orvos azt mondta, hogy a prosztatám normában van, nincs gyulladás. És itt hihetetlen meglepetésben volt részem - viszatért a potenciám. Kiderült, hogy az impotenci nem a korom miatt volt, hanem a prosztatagyulladás miatt. És maikor a prosztatagyulladás elmúlt, a potenciám visszatért! Ez olyan, mint egy második fiatalság, ismét 30 évesnek érzem magamat, tele vagyok energiával, magabiztosabb lettem. Az életem kezd helyreállni!
+
1 / 3

Urotrin

Népszerű receptúrás készítmény

Hatékonyság

A kezelés befejezése

Idő

Triangle

UROTRIN- univerzális, veszélytelen és hatékony szer prosztatagyulladás esetében,

amely képes biztosítani

 • a gyulladásos folyamat megszüntetését a prosztatában, melyet fertőzéses és nem fertőzéses rtényezők váltanak ki;
 • a prosztata szövetei patológiai elváltozásainak megelőzését;
 • a vizelés normalizálását, a fájdalom enyhítését a péniszben és az ágyéki területen, megszabadít az éjszakai wc-látogatásoktól;
 • a merevedési funkció helyreállítását, meggátolja a potencia csökkenését az immun, idegi-, endokrin zavarok hátterében;
 • az androgének és tesztoszteron termelődésének helyreállítását és megelőzi az urogenitális rendszer állapotának romlását a férfiaknál a kortényező és a krónikus folyamatok eredményeként;
 • az erekció erősítését, az ejakulátum mozgékonyságát, a meddőség megelőzését;
 • a fizikai-szellemi aktivitás javulását, az jobb tűrőképességet, a férfi szervezet adaptációs lehetőségeit.

Kiegészítő előnyök

Az Urotrin fokozott bioaktív formája segít megelőzni a prosztata szövődményeit:

 • Prosztata ciszta
 • Prosztata tályog
 • Prosztata szklerózis
 • Kövek a prosztatában
 • Pyelonephritis
 • Impotencia

UROTRIN poliaktív természetes komplex

elősegíti az egészséges prosztata helyreállását, stimulálja a tesztoszteron és más androgének szintézisét, segít megelőzni a hormonális egyensúly zavarát, erősíteni a férfi szervezet ellenállóképességét és adaptív tulajdonságait

Közönséges tőzegáfonya
(Vaccinium extract)

Antociánokban, fenolosavakban, leukocantocianinokban, katechinekben, betainban, makro- és mikroelemekben gazdag, amelyek harcolnak az urogenitális rendszer fertőzéseivel és nem hagyják, hogy a baktériumok bejussanak a szervezetbe.

+

Csalán
(Urtica extract)

6 izolektint tartalmaz, amelyek elősegítik a fő férfi hormon - a tesztoszteron szintézisét. A tesztoszteron jótékonyan hat az egész férfi urogenitális rendszerre és részt vesz az erőteljes potencia és egészséges prosztata boztosíttásában.

+

Gyógy kamilla
(Matricaria extract)

Kumarint, flavonoidokat, tanninokat, glikozidokat, illóolajat, kolint és egyéb aktív komponenseket tartalmaz, amelyek helzreállítják a szöveteket és a nyálkahártyákat, csökkentik a prosztata gyulladását, és javítják a húgyúti rendszert.

+

Közönséges fenyőfa
(Pinus extract)

Nagy számban tartalmaz fito-androgéneket (közte DHEA-t, a tesztoszteron és androszteron biológiailag elérhető formáit). Lehetővé teszi javítani a hormonáli hátteret, enyhíteni a prosztatagyulladást és erősíteni a libidót.

+

Az Urotrin hatásának mechanikája

A proszatata betegségeit gyakran az egynesúlyhiány váltja ki a szervezetben. A férfiaknál megfigyelhető az alacsony tesztoszteron szint prosztatagyulladás közben. Az ilyen változások a férfi hormonok mennyiségében a prosztata működésének csökkenését, az erekció és a libidó gyengülését provokálják. Ezért sok páciensnek olyan terápiát írnak elő, amely a hormonok egyensúlyának helyreállítására irányul. A természetes aktív komponensek au Urotrin összetételében harcolnak a fertőzésekkel, segítenek normába hozni a hormonális egyensúlyt és a tesztoszteron termelődést, valamint elhárítani a prosztata gyulladását. A prosztatagyulladás enyhítése és a tesztoszteron szint normalizálása vissza tudja adni a prosztata egészséges állapotát, erősíteni a libidót és helyreállítani az erős és stabil potenciát.
+

Az Urotrin összetétele és aktív komponenseinek aránya a következő kutatások alapján lettek öszeválogatva:

Serenoa repens, Urtica dioica és Pinus pinaAssociating Serenoa repens, Urtica dioica and Pinus pinaster.ster társítása. Safety and efficacy in the treatment of lower urinary tract symptoms. Prospective study on 320 patients.

Forrsás: Urologia. 2010 Jan-Mar; 77(1): 43-51.

Antitumour activity of coumarin in prostate and mammary cancer models.

Forrsás: J Cancer Res Clin Oncol. 1994; 120 Suppl: S14-6.

Efficacy and safety of a combination of Sabal and Urtica extract in lower urinary tract symptoms – long-term follow-up of a placebo-controlled, double-blind, multicenter trial.

Forrsás: Int Urol Nephrol 2007; 39(4): 1137-46.

Urtica dioica for treatment of benign prostatic hyperplasia: a prospec-tive, randomized, double-blind, placebo-controlled, crossover study.

Forrsás: J Herb Pharmacother 2005; 5(4):1-11.

Hogyan kell szedni az UROTRIN kapszulákat a maximális hatékonyság érdekében

1 kapszula naponta 2-szer, reggel és este.

A kurzus optimális hosszúságát egyéni szükségleteinek figyelembe vételével segít kiválasztani tanácsadó-szakemberünk telefonon keresztül. A konzultáció ingyenes.

Ingyene konzultáció igénylése!

UROTRIN - segít ismét normába hozni a prosztatát és a potenciát

Mindössze néhány kurzus alatt az Urotrin segít:

 • Hatékonyan megszünteti a prosztatagyulladás tüneteit és okait

  (segít enyhíteni a gyulladást, megszünteti a stagnálást a kismedencében, visszaadja a prosztata normális méretét)

 • Veszélytelenül helyreállítja az erős erekciót és az egészséges potenciát

  (elősegíti az erőteljes tesztoszteron termelődést, a libidó erősödését, az erekció javulását)

 • Megbízhatóan rögzíti az eredményt hosszú évekre mindössze néhány kurzus alatt

  (elősegíti a prosztatagyulladás mély okainak és a potenciával kapcsoltos problémák megszünését, a férfi egészség komplex helyreállítását)

Megrendelés
Kedvezményes áron -50

Régi ár

200

Új ár:

100